Hallo, mijn naam is Eva. Ik ben een klinisch psychologe met een passie voor de systeemtherapie.

Graag kijk ik samen met kinderen, adolescenten en gezinnen wat zij nodig hebben om het allemaal terug wat fijner te maken. Hierbij hecht ik veel belang aan het bekijken van alle facetten uit de omgeving en de context waarin de cliënt zich op dit moment bevindt. Mijn specialisaties zijn bijgevolg systeem- en gezinstherapie, oudertherapie met nadruk op opvoedingsondersteuning, spel- en

creatieve therapie en contextuele therapie. Voor allerhande vragen naar begeleiding waarbij ASS een rol speelt, kan ook beroep gedaan worden op mij. Als persoon vind ik het belangrijk steeds een open, eerlijke en transparante communicatie te hebben met mijn cliënten. De ervaring leert dat ik op deze manier hen het beste kan ondersteunen bij wat zij op dat moment doormaken.

Voorheen behaalde ik ook mijn diploma als psychiatrisch verpleegkundige waarna ik besloot de uitdaging van een opleiding tot klinisch psycholoog aan te gaan. Op zelfstandige basis zal ik voor Oeboentoe cliënten begeleiden. Hiernaast ben ik ook gezinsbegeleidster bij een CKG (Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning).

Vanaf nu kunnen kinderen, adolescenten en gezinnen/ouders dus bij mij terecht voor begeleiding. Indien voldoende indicaties kan ook op huisbezoek gegaan worden.

E-mail. eva@oeboentoe.be

Tel. 0476040945

Opleidingen

– Bachelor in de Verpleegkunde (3-jarige opleiding)

– Master in de Klinische Psychologie (4-jarige opleiding)

– Opleiding rond Ouderbegeleidingen door Interactie-Academie (4-daagse opleiding)

– Autismevriendelijk Therapeut – Autisme Centraal
(mei 2022)

– Duplomethodiek (april 2022)

– Permanente vorming Partnerrelatie- Gezins- en Systeempsychotherapie i.o. (aanvang september 2022)

Maak uw afspraak bij Eva

‘What is de bravest thing you’ve said?’ Said the boy. ‘Help’ said the horse. (Charlie Mackesy uit The boy, the mole, the fox and the horse)

“Our wounds are often the openings into the best and most beautiful part of us.”