Hallo, mijn naam is Eva. Ik ben een klinisch psychologe met een passie voor de systeemtherapie.

Sinds september 2022 startte ik dan ook mijn opleiding tot psychotherapeut in de partnerrelatie-, gezins- en systeempsychotherapie. Graag kijk ik samen met kinderen, adolescenten en gezinnen wat zij nodig hebben om het allemaal terug wat fijner te maken. Hierbij hecht ik veel belang aan het bekijken van alle facetten uit de omgeving en de context waarin de cliënt zich op dit moment bevindt. Mijn specialisaties zijn bijgevolg systeem- en gezinstherapie,

oudertherapie met nadruk op opvoedingsondersteuning, spel- en creatieve therapie en contextuele therapie. Indien hiervoor de nodige indicaties zijn, kan ik ook aan huis komen.

Als persoon vind ik het belangrijk steeds een open, eerlijke en transparante communicatie te hebben met mijn cliënten. De ervaring leert dat ik op deze manier hen het beste kan ondersteunen bij wat zij op dat moment doormaken.

Ik schoolde me bij in ASS om ook deze cliënten een zo veilig en warm mogelijke plek te kunnen bieden. Kinderen, jongeren en gezinnen waarbij ASS een rol speelt, zijn dus zeker welkom.

Op zelfstandige basis werk ik als kinder-, jongeren en gezinspsycholoog voor Praktijk Oeboentoe. Ernaast ben ik ook als kinderpsycholoog verbonden aan AZ Jan Palfijn. Cliënten worden enkel gezien in Praktijk Oeboentoe. Consultaties in AZ Jan Palfijn zijn niet mogelijk via deze weg.

Neem gerust contact op bij vragen!

E-mail. eva@oeboentoe.be

Tel. 0476040945

Opleidingen

– Bachelor in de Verpleegkunde (3-jarige opleiding)

– Master in de Klinische Psychologie (4-jarige opleiding)

– Opleiding rond Ouderbegeleidingen door Interactie-Academie (4-daagse opleiding)

– Autismevriendelijk Therapeut – Autisme Centraal
(mei 2022)

– Duplomethodiek (april 2022)

– Permanente vorming Partnerrelatie- Gezins- en Systeempsychotherapie i.o. (aanvang september 2022)

Maak uw afspraak bij Eva

‘What is de bravest thing you’ve said?’ Said the boy. ‘Help’ said the horse. (Charlie Mackesy uit The boy, the mole, the fox and the horse)

“Our wounds are often the openings into the best and most beautiful part of us.”